• headerbeeld-zakelijk-1-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam.jpg
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID

« Terug

'Glashelder' in DordtCentraal

glashelder-in-dordtcentraal-nieuws-herman-fotografie.jpg15 apr

DORDRECHT – Een mooi initiatief van fotograaf Herman van der Waard. Hij gaat de komende tijd portret- en gezinsfoto’s maken door het glas van de ramen of bij de voordeur. “Deze periode is een stressvolle situatie voor veel mensen en ik wil daar graag een positieve bijdrage aan leveren.”

Herman zit momenteel net als veel andere Nederlanders zoveel mogelijk thuis. Wel maakt hij dagelijks een wandeling en het is nu dus de bedoeling om deze bijzondere foto’s te gaan maken op afspraak. “Ik vroeg mij af wat ik kan bijdragen en het leek mij een mooi gebaar om personen en gezinnen vast te leggen. Een foto is toch een mooie herinnering. Zeker in deze speciale tijd.”Door de foto’s op deze manier te maken blijft hij op gepaste afstand.

Aanmelden

Wie in Dordrecht woont en graag een aandenken wil kan Herman een bericht sturen. Het zal fijn zijn als veel Dordtenaren reageren. “Ik heb al een aantal aanmeldingen ontvangen, maar het zal leuk zijn als het er meer worden. Wie interesse heeft kan mij op verschillende manieren bereiken. Je mag appen, bellen, mailen of een reactie achterlaten onder het bericht op de social media van Herman Fotografie. Ook heb ik een Instagram-account aangemaakt voor deze actie, waar belangstellenden terecht kunnen en is er op mijn website een aanmeldformulier te vinden. De foto’s stuur ik na afloop digitaal op en ik hoop dat het voor de gefotografeerde mensen een bijzondere herinnering wordt.”

Voedselbank

Herman hoopt dat deze actie ook iets goeds gaat opleveren voor het goede doel. “De foto’s zijn in principe gratis, maar het zal fijn zijn als mensen er iets voor willen geven. Het geld gaat namelijk naar Voedselbank Dordrecht. Zij hebben het nu hard nodig.”

Bekijk het bericht

« Terug