• Lifestyle fotoshoot - Jongetje poseert, familie loopt achter hem in Dordrecht - Herman Fotografie
  • Lifestyle fotoshoot - Gezin loopt in de Elzen, Dordrecht - Herman Fotografie
  • Lifestyle fotoshoot - Kind ligt op kleed en lacht - Herman Fotografie
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID

Lifestyle fotoshoot

Een momentopname uit jullie leven, vastgelegd en verteld in beelden. Dat is wat lifestyle fotografie is. Het doel van een lifestyle fotoshoot is dat ik jullie fotografeer precies zoals jullie zijn. Dus geen geposeerde en statische beelden, maar spontane momenten vol liefde en tederheid. 

Vertrouwd, bij jullie thuis

Wanneer jullie gezin net is uitgebreid met een pasgeboren zoon of dochter, zal een lifestylefotoshoot meestal plaatsvinden bij jullie thuis. Het is juist leuk om beelden te hebben van jullie samen, met de pasgeboren baby, met jullie eigen vertrouwde spulletjes en plekjes. Zo beelden de foto’s echt een moment uit jullie leven uit. Wanneer een kind al iets ouder is, kan de fotoshoot ook plaatsvinden in bijvoorbeeld een speeltuin of op een andere plek waar jullie als gezin vaak komen.

Verhalende beelden

Bij een lifestyle fotoshoot vind ik het belangrijk een verhaal te vertellen: het verhaal van jullie leven op dat moment. Dat is het mooiste wanneer er geen kunstmatig licht wordt gebruikt. Om die reden maak ik dan ook graag gebruik van natuurlijk licht. Zo kan ik de sfeer en het gevoel het best vastleggen op beeld. Daarom neem ik dan ook geen flitsers mee.

Lifestyle fotograaf - Herman Fotografie - Dordrecht en regio Rotterdam
Mijn werkwijze is zo natuurlijk mogelijk. Ik zal baby's daarom niet in bepaalde posities leggen en neem ook geen accessoires mee.
Zo natuurlijk mogelijk - Lifestyle fotograaf - Herman Fotografie - Dordrecht en regio Rotterdam

Zo natuurlijk mogelijk

Ik hou de omstandigheden het liefst zo natuurlijk mogelijk en zal de baby daarom ook niet in bepaalde houdingen leggen. Het liefst maak ik juist beelden wanneer jullie zelf niet doorhebben dat er een foto wordt gemaakt. Zo krijgen we de leukste (en grappigste) momenten op beeld vastgelegd.

Tijdens een lifestyle fotoshoot maken we gebruik van de knuffeltjes en spulletjes die jullie zelf in huis hebben. Zo weerspiegelen de foto's écht een momentopname uit jullie leven. Ik geef tijdens de fotoshoot uiteraard wel suggesties, zoals even lekker knuffelen met de baby of hoe het broertje of zusje erbij kan worden betrokken. Verder is het vooral belangrijk dat jullie lekker genieten van elkaar. Dan zorg ik ervoor dat dit mooi op beeld wordt vastgelegd!

boek een lifestyle fotoshoot ››
Shamal-Chalak-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman is een enorm fijne fotograaf om mee te werken, spontaan, gedreven, en met veel gevoel voor mensen en locaties. Hij heeft een speciale gave voor unieke plaatjes, brengt het beste naar boven. Aanrader!!

olga-danny-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Ik ben zeer tevreden met werk van Herman. Veel mooie foto’s gekregen met onze fotoshoots. Hij werkt erg goed en zeer professioneel. Dankjewel 😊❤️

amber-glen-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Super foto's en snel geleverd. Het was als een gezellig uitje. Zeker een aanrader!

Een greep uit mijn portfolio