• Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • IEDERE PROMOTIE IS UNIEK
 • BINNEN 24 UUR EEN SELECTIE
 • FLEXIBEL INZETBAAR
Home ›› Promotie Fotograaf

Promotie fotograaf

Jouw promotie is een uniek moment in je academische carrière. Er gaat jaren aan voorbereiding aan vooraf en vergt heel wat ‘bloed’, zweet en tranen. Als promotie fotograaf leg ik deze gebeurtenis graag voor je vast, met aandacht voor sfeer en oog voor de details. Zo kun jij nog lang nagenieten van deze fantastische prestatie.

Promotie Fotograaf Rotterdam - Ongestoord promoveren met Herman fotografie

Alles in detail vastgelegd

Wanneer je mij kiest als promotie fotograaf, kun je er vanuit gaan dat je een uitgebreide reportage krijgt. Ik leg niet alleen tijdens de presentatie, de ceremonie en de uitreiking alles in detail vast, maar ook de locatie, voorbereidingen en sfeer komen terug op de foto’s. Ook tijdens het plaatsen van je naam en/of handtekening is het beroemde zweetkamertje ben ik aanwezig. Na afloop van de plechtigheid ben ik aanwezig op de receptie. Ik schiet onopvallend sfeervolle foto’s van de felicitaties, gesprekken en van mooie details. Uiteraard is er ook ruimte voor groepsfoto’s en portretten van iedereen die belangrijk is geweest voor jou als promovendus. Mocht het wenselijk zijn dat ik aanwezig ben tijdens het diner en/of het feest behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Neem contact op

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of jouw bericht direct versturen via het formulier.

Beschikbaarheid

Bekijk direct online of ik beschikbaar ben op de datum van jouw promotie en reserveer gemakkelijk een tijdslot in mijn agenda! Ik neem vervolgens contact met je op om het e.e.a. af te spreken.

reserveer jouw datum en tijd ››

Onopvallende promotie fotograaf

Ik vind het belangrijk dat jij je volledig kunt concentreren op je promotie en zonder onnodige afleiding kunt genieten van dit moment. Daarom ben ik zoveel mogelijk onopvallend aanwezig en schiet ik geluidloos beelden van alle belangrijke momenten. Daarnaast ben ik, als promotie fotograaf, op de hoogte van de regels en gebruiken rondom de promotie fotografie en sta dus klaar om te fotograferen op de momenten dat dit is toegestaan. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de fotografie van de promotie en word je zo min mogelijk afgeleid. 

Binnen 24 uur resultaat

Wanneer je bent gepromoveerd ben je, terecht, trots, heel trots! Je wilt dit heugelijke moment zo snel mogelijk wereldkundig maken en delen met familie, vrienden en andere geïnteresseerden. Als promotie fotograaf begrijp ik dat en ik zorg er daarom voor dat je al binnen 24 uur een selectie aan beelden van de belangrijkste momenten hebt die je kunt delen. De overige beelden volgen meestal binnen een week en uiterlijk binnen 14 dagen.

Uitgebreide-reportage-Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Herman-Fot
Ik schiet geluidloos beelden, zodat er geen onnodige afleiding is.
promotie-fotograaf-rotterdam-fotograaf-promotie-herman-fotografie.jpg
Ik ben waar mogelijk 'onzichtbaar' aanwezig, maar leg de plechtigheid toch in detail vast.

Kosten fotograaf promotie

Het is voor mij belangrijk dat het helder is wat je krijgt, dus geen verborgen kosten en berekeningen achteraf. De hieronder genoemde prijs is inclusief:

 • ± 2,5u aanwezigheid waarbij ik alle noemenswaardige momenten vastleg, van zweetkamertje tot een gedeelte van de receptie.
 • Binnen 24 uur na de plechtigheid een select aantal beelden als preview
 • 100-150 digitale beelden in de hoogst mogelijke resolutie
 • Alle beelden zonder beeldmerk en bewerkt in mijn stijl

Prijs vanaf € 372,50

Wil je mij graag inhuren als promotie fotograaf, of heb je specifieke wensen voor de fotografie van jouw promotie? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden! Je kunt ook direct online mijn beschikbaarheid bekijken en een datum en tijdslot reserveren.

michael-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman heeft mijn promotie prachtig gefotografeerd. Mooi op tijd gearriveerd, niet te nadrukkelijk aanwezig tijdens ceremonie en receptie, foto's snel doorgestuurd.

wesley-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Ontzettend bedankt, wat een mooie foto's; de "doorkijkjes", kadering en sfeerimpressies - ook heel bijzonder om te zien hoe kleine details zoals bijv. mondkapjes en boekjes op de achtergrond aanwezig zijn en zo ook weergeven wat het tijdsbeeld van deze promotie is. Bij vele foto's heb ik je aanwezigheid niet eens gemerkt, knap werk!

michael-s-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman, chapeau. Je hebt het prachtig gedaan. Mooie, sfeervolle beelden kunnen maken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Bedankt! 

Een greep uit mijn portfolio