• Portret fotoshoot met Ritchie - Stoere vent op de trap in de parkeergarage in Dordrecht
  • Laura lacht spontaan in Den Haag - Portret fotoshoot in Den Haag
  • Portret fotograaf Rotterdam - Fotoshoot Rotterdam - Herman Fotografie
  • Portret fotoshoot met Claudia - Aan de Waal bij Zaltbommel
  • Portret fotoshoot met Klaartje - Op het dak van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID

Portret fotoshoot

Het is voor mij een uitdaging om tijdens een fotoshoot precies die foto te maken waarop je staat zoals je bent. Dat is lastig, omdat bijna iedereen zodra er een camera in beeld is, gaat poseren. Dat is nou net wat ik liever niet zie: een geforceerde glimlach en geposeerde beelden.

Natuurlijk en ontspannen

Natuurlijk geef ik richting wanneer we bezig zijn met de fotoshoot, maar veel liever stel ik je eerst op je gemak en ga dan pas fotograferen. De foto's die gemaakt worden als je ontspannen en relaxed bent, zijn namelijk veel mooier en leuker dan wanneer je dit niet bent. En dat is een uitdaging, want niet iedereen is even snel op zijn of haar gemak wanneer er een foto gemaakt gaat worden.

Portretfotograaf Rotterdam - Fotoshoot op locatie - Herman Fotografie - Dordrecht en regio Rotterdam
Portretfotograaf Rotterdam - Voordat we beginnen - Herman Fotografie - Dordrecht en regio Rotterdam
Wanneer je ontspannen op de foto gaat, zijn de foto's leuker, typerender en natuurlijker.

Voordat we beginnen..

Ik ben sociaal en bezit een gezonde dosis humor, waardoor ik zonder moeite gesprekken start met wie ik dan ook ontmoet. Voordat ik begin aan een fotoshoot neem ik dan ook graag de tijd je wat beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door samen een stukje te wandelen in de omgeving van de shootlocatie, in de natuur of in de stad. Of door gezellig samen in een café een (caramel) latte machiato te drinken.

Zodra we een beetje aan elkaar gewend zijn, komt de camera voor de dag en zullen we rustig beginnen met de fotoshoot. Een fotoshoot meestal een uur, maar dit kan eventueel iets uitlopen in het geval de juiste foto er nog niet tussenzit.

Tijdens de fotoshoot schiet ik al snel 150 tot 200 foto's, die ik nadien uitzoek en met een kleurcorrectie naar je opstuur. Meestal lukt het om je binnen 7 dagen na de fotoshoot de beelden toe te zenden!

boek een portret fotoshoot ››
Shamal-Chalak-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman is een enorm fijne fotograaf om mee te werken, spontaan, gedreven, en met veel gevoel voor mensen en locaties. Hij heeft een speciale gave voor unieke plaatjes, brengt het beste naar boven. Aanrader!!

Laura-Peters-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman maakt mooie foto’s, krijgt zomaar inspiratie en het belangrijkste vind ik dat hij er ook in slaagt om je op je gemak te laten voelen. Zijn werkwijze is heel natuurlijk, niet dat statische poseren en vastleggen. Dit maakt het erg aangenaam om samen te werken! Ik beveel een shoot met Herman erg aan!

Polyna-Schetkovska-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Definitely recommended !! ❤️ It was a great photoshoot with the nice, friendly and very professional attitude 🌞 I got truly amazing pictures, exactly the ones I wanted 😍 so happy!

Een greep uit mijn portfolio