• header-ana&kostya-litouwen-2-trouwfotografie-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam
  • header-lucas&angela-5-dordrecht-trouwfotografie-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam
  • header-ana&kostya-litouwen-1-trouwfotografie-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam
  • header-marijke&sander-1-dordrecht-trouwfotografie-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID

Trouwfotografie

Allereerst: van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen! Jullie trouwdag wordt de mooiste dag van jullie leven en daar draag ik graag aan bij. Van het aankleden ‘s ochtends tot het feest ‘s avonds; ik leg alles gedetailleerd voor jullie vast.

Laat de trouwreportage maar aan mij over

Een trouwdag is altijd een dag met ontzettend veel indrukken en vaak een uitgebreid programma. Het is vanzelfsprekend ook een dag waarop er aan zoveel dingen moet worden gedacht, dat je hoofd ervan duizelt. Je wilt je op zo’n dag niet ook nog druk hoeven maken om de trouwfoto’s. Laat dat dus maar aan mij over. Ik maak graag voor jullie een prachtige trouwreportage, zodat jullie zonder zorgen van jullie trouwdag kunnen genieten (en van de prachtige beelden nadien). Vooraf bepalen we in overleg de locatie(s) voor de trouwshoot en nemen we de planning van de dag door. Tijdens de trouwdag ben ik waar mogelijk 'onzichtbaar' aanwezig zodat iedereen ongestoord van de dag kan genieten.

trouwfotografie-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam
trouwfotografie-voordat-we-beginnen-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam
Ik ben waar mogelijk 'onzichtbaar' aanwezig, maar leg de dag toch in detail vast.

Voordat het zover is..

Voorafgaand aan jullie trouwdag is het voor mij belangrijk te weten wat jullie wensen zijn. Daarom wil ik jullie vragen om alvast na te denken over de stijl van de foto's tijdens de trouwshoot. Verzamel bijvoorbeeld vast eens wat voorbeelden van foto's die jullie mooi vinden.

Daarnaast bied ik jullie ook graag ter voorbereiding een lifestyle fotoshoot aan. Zo kunnen jullie al even aan mij (en de camera) wennen. Het is namelijk wel zo prettig als jullie ontspannen en relaxed voor de lens kunnen staan tijdens de trouwshoot.

Het uitzoeken en bewerken achteraf

Als jullie prachtige dag voorbij is, is het tijd om alle foto's uit te zoeken en te bewerken. Vaak schiet ik op een bruiloft honderden beelden, dus je kunt je vast wel voorstellen dat hier nog flink wat tijd in gaat zitten. Ik neem daar graag de tijd voor, maar wil jullie ook niet onnodig lang laten wachten op de foto's. Daarom stuur ik binnen 24 uur na de bruiloft een select aantal beelden naar jullie toe. Zo hebben jullie vast iets om te showen en heb ik de tijd om de overige beelden af te maken.  

Alle beelden worden met kleurcorrectie opgeleverd. Daarnaast mogen jullie uit de uiteindelijke selectie 15 beelden kiezen die ik nog lichtjes zal retoucheren. Dat houdt in dat ik oneffenheden op de huid of eigenwijze haren digitaal voor jullie wegwerk.

laten we kennismaken ››