Meer (kwalitatieve) matches op Tinder?

Een goede profielfoto doet wonderen!

  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID

Leukere dates die bij jou passen

De makkelijkste weg naar een leukere date die bij je past zijn betere online-datingfoto’s, die het beste in jou naar boven halen. Studies wijzen uit dat het succes van je online-dating avontuur voor maar liefst 70% afhangt van de foto’s die je op je Tinderprofiel zet. Of je nou in Nederland, België, of aan de andere kant van de wereld woont, het maakt geen verschil: de profielfoto wordt het eerst bekeken en helaas is dat soms ook het enige dat ze zien. Bevalt de foto niet, dan zoeken ze verder!

Een goede foto maakt het verschil

Iedereen heeft iets leuks en bijzonders in zich, maar niet iedereen weet dit van zichzelf goed op de foto te zetten. Van de techniek van de foto, de belichting tot de gelaatsuitdrukking, het perspectief van waaruit de foto genomen wordt en een mooie subtiele bewerking, het speelt allemaal mee om het verschil te maken. Het is daarom goed om bewust na te denken over de keuze van je online-datingfoto’s en ik help je hier graag bij. Elk mens is mooi en uniek. Met mijn fotografisch oog zie ik al snel schoonheid in een ander en weet ik deze op een spontane manier in beeld vast te leggen.

de-perfecte-profielfoto-online-daten-herman-fotografie.jpg
Een investering in sprekende foto’s is zeker geen overbodige luxe, als de foto niet bevalt, zoeken ze snel verder en dit is uiteraard niet wat je wilt.

Waarom een Tinder shoot?

opvallen-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.svg

Je valt op

Met een originele portretfoto val je op en neemt de kans op meer matches toe, want je hebt online maar heel kort de tijd om een goede eerste indruk achter te laten.

eerlijke-fotos-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.svg

Eerlijke foto's

De profielfoto's die ik schiet zijn professioneel, maar niet tè perfect. Ik zet je neer zoals je bent, zodat je geen valse verwachtingen wekt en je de juiste matches krijgt!

onderzocht-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.svg

Onderzocht en bewezen

Het is door onderzoek aangetoond; dating profielen met professionele foto's scoren tot wel 70% beter op datingplatforms. 

ontspannen-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.svg

Ontspannen

Sfeer en positieve energie is voor mij heel erg belangrijk. Daarom loop ik graag een rondje met je, zodat we ontspannen wandelen, praten en foto's maken.

Waarom is een goede profielfoto belangrijk?

√ je valt meer op met een professionele profielfoto van goede kwaliteit
√ matches raken nieuwsgierig en willen meer over je weten
√ professionele foto's zorgen tot 70% meer matches
√ eerlijke foto's = meer kwalitatieve matches

Klinkt goed! Ik boek direct een datum en tijdslotVertel mij meer

Waar let je op bij de perfecte profielfoto voor Tinder?

Uiterlijke verzorging

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste tip; neem je tijd om jezelf te verzorgen, voorafgaand aan de foto. Bijna niemand valt op onverzorgde types, toch?

Gezichtsuitdrukking

Niemand is op zoek naar een chagrijn, dus lach op de foto! Een lach straalt vreugde en plezier uit en laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen vrolijke partner?

Zelfvertrouwen

Je mag er zijn en je bent mooi! Door rechtop te staan met je borst vooruit en je schouders naar achteren kom je zelfverzekerder over EN dat voel je ook!

Kleding

Kleding maakt de man (of vrouw). Trek iets aan waar jij je comfortabel in voelt, iets wat lekker zit en waarvan je weet dat het je goed staat.

Passende achtergrond

Kies voor een rustige en neutrale achtergrond. Het gaat tenslotte om jou, niet om iets wat zich op de achtergrond bevindt en jouw potentiele match afleidt van jou!

Kwalitatieve foto's

Profielen met foto’s met een lage resolutie worden vaak geassocieerd met nepprofielen. Voorkom dus dat je dat stempel krijgt door een kwalitatief goede foto te gebruiken.

Over Herman, de Tinderfotograaf

Dankzij mijn vaders passie voor fotografie, fotografeer ik al vanaf 8 jaar oud. Sinds medio 2016 ben ik, na het verzoek van een goede vriend om zijn huwelijk te fotograferen, gewisseld van landschap- en stedenfotograaf naar portret- en online dating fotograaf. Het is namelijk veel leuker fotograferen wanneer je ook sociaal contact kunt hebben met het onderwerp van een foto!

Jouw profielfoto verbeteren is mijn missie

Het geeft mij voldoening wanneer ik mensen kan vastleggen zoals ze zijn. Zeker voor Tinder is dat belangrijk, aangezien je je daar zeker niet anders moet voordoen dan je bent. Ik zie het daarom als een uitdaging om je typerend en herkenbaar in beeld te brengen, precies zoals je bent en zoals vrienden en familie je graag zien en (her)kennen. Maar dan natuurlijk wel op je mooist, zonder extravagante bewerkingen en geforceerde poses.

Wat mijn geheim is?

Tijdens fotoshoots probeer ik je, door een combinatie van praten + een gezonde dosis humor, op je gemak te stellen én je iets beter te leren kennen. Ik ben pas tevreden wanneer een foto een oprechte weerspiegeling is van wie jij bent als persoon. Dat kan uiteraard in de studio, maar gaat gemakkelijker tijdens een wandeling in de buitenlucht. Dat geeft rust, wisselende beelden en is nog gezond ook!

over-Herman-portret-herman-fotograaf-dordrecht-rotterdam-en-omstreken
Online succes is, met de juiste foto's, voor iedereen toegankelijk. Ik help je daar graag mee!

Don't take just my word for it!

Dit is wat mijn klanten ervaren hebben

johan-review-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Tinder knalt het dak uit man, veel meer matches en ook betere. Krijg veel reacties op de foto's!

stefan-review-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Na onze fotoshoot krijg ik echt veel meer matches! Van 3 per week naar 20 per dag, hoe bizar is dat?! Onwijs bedankt voor je hulp kerel!

nick-review-tinder-fotoshoot-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Ik kan je vertellen dat het een groot succes is, ik heb meer matches dan ik me raad mee weet op dit moment haha!

Hulp nodig bij het maken van jouw perfecte profielfoto?

Dan ga ik je helpen aan meer en leukere matches!

→ Boek direct jouw Tinder fotoshoot! ←

De perfecte profielfoto voor Tinder?

Wil jij of ben jij online aan het daten via bijvoorbeeld datingsites als Tinder? Dan is jouw profiel foto heel erg belangrijk bij het vinden van een leuke match! Zonder professionele foto zal jouw datingprofiel minder opvallen dan iemand die dit wel heeft en daardoor minder matches opleveren. Zonde natuurlijk! Daarom help ik je graag aan goede en professionele foto's die een goed beeld geven van wie en hoe jij bent als persoon.

Spontane en ontspannen foto’s

Zeker wanneer je online gaat daten op bijvoorbeeld Tinder, wil je foto's hebben die je laten zien zoals je bent, maar dan wel op je mooist. Veel mensen gebruiken oude foto's of hun perfecte vakantiefoto als profiel foto. Die zijn natuurlijk heel leuk, maar laten die ook echt zien wie jij bent en zijn ze niet ook al gedateerd? Het is mijn specialiteit jouw portret vast te leggen in een Tinder fotoshoot. Ik fotografeer je zoals je echt bent, want dat is wat mensen willen zien op Tinder!

perfect-profielfoto-online-daten-herman-fotografie.jpg
Ik fotografeer je zoals je echt bent, want dat is wat mensen willen zien op Tinder!
uitstraling-profiel-foto-voor-online-daten-op-tinder-Herman-Fotografie.jpg
Samen maken we de perfecte profiel foto voor jouw Tinderprofiel.
JA, kom maar op met die matches!

Betere foto's = meer en betere matches

Als fotograaf zorg ik ervoor dat jij het perfecte plaatje krijgt, zodat je die kunt gebruiken als profiel foto voor je Tinder profiel. Een foto waarop je herkenbaar bent, maar juist ook interesse wekt bij mogelijke matches! Uit onderzoek is gebleken dat je met goede en professionele foto's aanzienlijk meer kans maakt op een match bij het online daten. Daarom help ik je graag aan frisse, spontane en sprekende beelden voor op je profiel.

Ik weet wat werkt in een profiel foto

Wanneer je geforceerd poseert en je niet op je gemak voelt, kun je dit goed zien op een foto. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik feilloos wat werkt en wat niet. Doordat ik spontaan en makkelijk in de omgang ben, voel je je snel op je gemak in het gezelschap van mij en mijn camera. Je kunt uiteraard ook zelf een aantal dingen doen om je sneller op je gemak te voelen voor de camera. Daarnaast geef ik je ook graag tips voor de perfecte profiel foto op Tinder. Het doel is dat we samenwerken voor een leuke en relaxte Tinder fotoshoot met prachtige beelden als resultaat. Die op hun beurt weer gaan zorgen voor meer matches!

Is jouw profielfoto hopeloos verouderd of van slechte kwaliteit?
Wil jij meer succes bij online daten?

Dan ga ik je helpen aan meer en leukere matches!

→ Boek direct jouw Tinder fotoshoot! ←

Social Media

Blijf up-to-date door me te volgen!

Kennismaken?

Ik werk vanuit Dordrecht en regio Rotterdam, maar ben ook regelmatig daarbuiten te vinden. Wil je kennismaken, neem dan vrijblijvend contact op!

T: 06 - 51 30 45 94
E: info@hermanfotografie.nl

Neem contact op met Herman via WhatsAppApp Herman ››