• headerbeeld-zakelijk-1-herman-fotograaf-dordrecht-regio-rotterdam.jpg
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID

« Terug

6 Tips voor de perfecte profiel foto voor online daten

wegkijken-profiel-foto-voor-online-daten-op-tinder-Herman-Fotografie.jpg01 sep

Ik krijg regelmatig de vraag of ik iemand kan helpen aan de perfecte foto voor het daten op websites zoals bijvoorbeeld Tinder. Ik geef je daarom graag 6 tips, waarmee je een duidelijk beeld krijgt bij wat de 'perfecte' profiel foto voor ingrediënten bevat!

1. Kleding

Vrouwen kunnen eigenlijk alles aantrekken. Of dit nu een jurk, trui of pyama is.. Mannen zijn niet zo moeilijk te overtuigen.

Voor mannen is het toch wat moeilijker als het we het hebben over kleding. Vrouwen vinden niks zo aantrekkelijk als een man in pak. Vrouwen associëren mannen in pak namelijk met succes en macht, iets waar veel vrouwen onbewust toch voor vallen. Als je voor je werk geen pakken draagt, kun je het best iets aantrekken waar je je goed in voelt. Wanneer jij je lekker voelt zie je dat terug in de foto. Een mooie blauwe jeans gecombineerd met een wit overhemd is altijd goed. Zorg er wel voor dat je shirt schoon en gestreken is! Vrouwen hebben er oog voor en er is niets wat vrouwen sneller doet afknappen dan een onverzorgd uiterlijk.

2. Kies een passende achtergrond

Wanneer we het hebben over de achtergrond van een foto kunnen vrouwen overal een foto maken, mannen kijken namelijk niet veel verder dan de vrouw op de foto. Wel is het van belang dat de achtergrond schoon en opgeruimd is.

Mannen kunnen daarentegen het beste naar buiten gaan. Vrouwen houden van actieve mannen die graag buiten zijn. Kies daarnaast voor een rustige en neutrale achtergrond. Het gaat tenslotte om jou, niet om iets wat zich op de achtergrond bevindt.

uitstraling-profiel-foto-voor-online-daten-op-tinder-Herman-Fotografie

Hulp nodig bij het maken van de perfecte profielfoto? Ik help je graag!

Boek direct een datum en tijd

3. Let op je gezichtsuitdrukking

Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen; Let op je gezichtsuitdrukking. Niemand is op zoek naar een chagrijn, dus lach op de foto! Mannen die glimlachen worden vaak als charmant ervaren. Vrouwen met een glimlach worden gezien als vriendelijk en open. Een lach straalt vreugde en plezier uit en laten we eerlijk zijn, wie wil er nou geen vrolijke partner?!

4. Sta rechtop, borst vooruit en schouders naar achter

Het lijkt wellicht een beetje raar en je moet ook niet valsspelen, maar het gaat om de uitstraling die je hebt. Wanneer een vrouw als een zoutzak in elkaar gedoken zit is dat net zo onaantrekkelijk als een man die zijn schouders laat hangen. Je mag er zijn en je bent mooi! Straal dat uit door rechtop te staan en een trotse houding aan te nemen, ookal ben je onzeker. Door rechtop te staan met je borst vooruit en je schouders naar achteren kom je zelfverzekerder over EN dat voel je ook!

Vrouwen kunnen hun handen het beste dichtbij het lichaam houden en hun benen kruisen. Mannen daarentegen kunnen beter rechtop, in een zelfverzekerde houding staan. Voeten een klein beetje uit elkaar, zodat je stevig in je schoenen staat. Schouders naar achteren en laat je handen zien, ook dat straalt weer zelfvertrouwen uit!

5. Gebruik foto’s van goede kwaliteit

Je profielfoto hoeft echt niet perse door een fotograaf te zijn gemaakt, zolang de kwaliteit maar goed is en de foto scherp! Profielen met foto’s met een lage resolutie worden vaak geassocieerd met nepprofielen. Voorkom dus dat je dat stempel krijgt door een kwalitatief goede foto te gebruiken.

lachen-profiel-foto-voor-online-daten-op-tinder-Herman-Fotografie

6. Zorg dat je er verzorgd uitziet

Dit is waarschijnlijk de belangrijkste tip; neem je tijd om jezelf te verzorgen, voorafgaand aan de foto. Bijna niemand valt op onverzorgde types, toch? 😉 Een foto van jezelf (laten) maken moet je benaderen alsof je een avondje gaat stappen. Zorg ervoor dat je kleding is gewassen en gestreken, zodat je er tip-top uitziet. Was jezelf, doe je haren netjes en zorg ervoor dat je op je mooist bent. Tijdens een fotoshoot geeft dat zelfvertrouwen, iets dat je weer terugziet in het eindresultaat! Zo zijn er nog meer dingen die je zelf kunt doen om de perfecte foto te krijgen.

Hulp nodig bij het maken van de perfecte profiel foto?

Ik help je graag bij het maken van de perfecte foto voor je online dating profiel. Of het nou voor Tinder is, of voor Lexa, E-Matching.nl, Parship of een van de vele andere datingwebsites, je hebt overal een goede profiel foto nodig om kans te maken op de ultieme match. Ik houd ervan mensen een positieve ervaring te geven voor het oog van de lens en doe er alles aan je op je gemak te stellen. Wanneer je meer informatie wilt over wat ik voor je kan doen en hoe ik je op je gemak kan stellen, neem dan eens een kijkje bij de fotoshoot voor online daten die ik aanbied. Bij onbeantwoorde vragen help ik je graag verder, dus neem gerust contact met me op!

Boek direct een datum en tijd

« Terug