• In Dordrecht gratis op de foto - 28 Apr - Glashelder Herman - 1
  • Op de foto in Dordrecht - Corona Fotoproject 'Glashelder' - Herman Fotograaf Dordrecht
  • In Dordrecht gratis op de foto - 17 Apr - Glashelder Herman 2
  • In Dordrecht gratis op de foto - 20 Apr - Glashelder Herman 04
  • In Dordrecht gratis op de foto - 11 Apr - Glashelder Herman - 4
  • Op de foto in Dordrecht - Corona Fotoproject 'Glashelder' - Herman Fotograaf Dordrecht
  • GRATIS OP DE FOTO
  • VANACHTER GLAS
  • BIJ DE VOORDEUR
Home ›› Fotoproject Glashelder In Dordrecht

'Glashelder'; Gratis op de foto in Dordrecht

Nu iedereen zoveel mogelijk thuis moet blijven in verband met het Corona viris, vind ik het leuk om de mensen in Dordrecht een gratis aandenken te geven aan deze rare tijd. Ik vind het, als fotograaf in Dordrecht, leuk om door het raam of voor de deur leuke foto's te schieten van mensen/gezinnen die binnen 'opgesloten' zitten. Zo blijf ik op gepaste afstand en houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM! Je krijgt de beelden, in hoge kwaliteit en zonder beeldmerk, digitaal toegezonden.

Dus, woon je in Dordrecht, heb je 10 minuten tijd en lijkt het je leuk om als aandenken aan deze speciale tijd een toffe (portret)foto te hebben van jezelf of van jouw gezin? Neem dan contact op! Dan kom ik binnenkort, tijdens mijn dagelijkse uitje, even langs om een paar foto's te schieten. Dit gaat uiteraard in overleg, ik sta niet ineens onaangekondigd voor de deur!

Enige voorwaarde die ik heb, is dat ik de foto's, volledig anoniem, wil kunnen gebruiken op mijn website en op social media, ter promotie van dit project en om een collage van te maken als aandenken aan de historische tijd waarin we momenteel leven. Jij krijgt de door mij uitgekozen beelden gratis digitaal en in de hoogste kwaliteit toegezonden, zonder beeldmerk en reclame. Zo creeër ik voor jou hopelijk een leuke, blijvende herinnering aan Corona. Lees meer ››

Aanmelden 'Glashelder'

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of je aanmelden via het formulier.

Review - Gratis op de foto in Dordrecht - Fotoproject 'Glashelder'

Mooi idee! Als je meedoet heb je een bizar moment in de tijd vast kunnen leggen voor jezelf en de voedselbank is blij met je donatie.

Review - Gratis op de foto in Dordrecht - Fotoproject 'Glashelder'

Wat een tof project en wat zijn het mooie foto's! Dankjewel 😊

Review - Gratis op de foto in Dordrecht - Fotoproject 'Glashelder'

Wat een mooi project dat hij dit in de eerste instantie doet voor zijn medemens die het minder heeft. Herman stelt je direct op je gemak. Een echte aanrader!

Hoe het project 'Glashelder' tot stand kwam

Hallo Corona.. Plotseling zit vrijwel iedereen thuis. De terrasjes zijn dicht, restaurants gesloten en kinderen krijgen thuis les, omdat de scholen ook dicht zijn. We leven in een rare tijd. Historisch ook, we schrijven met z'n allen geschiedenis! Met zoveel mensen verplicht thuis en soms in financiele problemen dacht ik na over wat ik als fotograaf kon bijdragen aan deze samenleving.

Omdat we in een historische tijd leven, begon ik een fotoproject waarbij ik mensen gratis thuis fotografeer. Zo hebben deelnemers, kosteloos, een leuk aandenken aan deze aparte tijd van ongewenst thuis zitten. Ik daag mezelf graag uit en kwam zo op het idee om mensen door het glas te fotograferen. In verband met de weerspiegeling is het namelijk best een lastig om door het glas een mooie foto te maken.

Waarom de Voedselbank

Toen ik een alarmerend bericht las over het tekort aan personeel en geld bij de Voedselbanken besloot ik aan mijn fotoproject een vrijwillige donatie te koppelen. Nu de horeca dicht is krijgt de Voedselbank minder overgebleven eten binnen, terwijl er door de crisis momenteel juist meer mensen gebruik maken van hun diensten. Zo kan ik dubbel helpen; De mensen die ik fotografeer aan een toffe herinnering en de Voedselbank in Dordrecht aan extra geld, zodat zij op hun beurt ook weer mensen kunnen helpen!

Hoe het project tot stand kwam - Gratis op de foto in Dordrecht - Fotoproject Glashelder
Voor dit project fotografeer ik je gratis. Doneren hoeft niet, maar mag uiteraard wel en gaan naar de Voedselbank!
Vind je dit een leuk project - Gratis op de foto in Dordrecht - Fotoproject 'Glashelder'

Vind je dit een leuk initiatief?

Voel je vooral niet verplicht, maar je mag me bedanken door me te helpen; Ik zamel geld in voor VoedselbankDordrecht en jouw donatie maakt een verschil, ongeacht het gedoneerde bedrag. Alle beetjes helpen. 

De hulp van Voedselbank Dordrecht is bedoeld om mensen/gezinnen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen en is in principe tijdgebonden. Dat doet Voedselbank Dordrecht door mensen/gezinnen, op verzoek van professionele hulpverleners, tijdelijk een wekelijks voedselpakket te verstrekken.

Resultaten fotoproject 'Glashelder'