• Portret fotoshoot met Ritchie - Stoere vent op de trap in de parkeergarage in Dordrecht
  • Laura lacht spontaan in Den Haag - Portret fotoshoot in Den Haag
  • Portret fotograaf Rotterdam - Fotoshoot Rotterdam - Herman Fotografie
  • Portret fotoshoot met Claudia - Aan de Waal bij Zaltbommel
  • Portret fotoshoot met Klaartje - Op het dak van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID
Home ›› Fotograaf Rotterdam

Fotograaf Rotterdam, altijd spontane beelden

Ben je in Rotterdam op zoek naar een fotograaf? Zoek dan niet verder! Mijn specialiteit is het vastleggen van jouw mooiste momenten of jouw portret in een portret- of lifestyle fotoshoot. Wanneer je foto’s laat maken van momenten die voor jou belangrijk zijn, kun je daar jaren later nog steeds van genieten. Of het nu gaat om een lifestyle- of om een portretfotoshoot, bij mij krijg je altijd ongedwongen en spontane foto’s.

Geen poses, maar momenten vangen

Als fotograaf in Rotterdam vang ik de mooiste momenten. Alles gebeurt op een natuurlijke wijze, je dus hoeft niet bang te zijn dat je ongemakkelijk moet poseren voor de camera. De mooiste foto’s worden spontaan gemaakt, zonder dat je gedwongen een bepaalde positie moet aannemen die heel ongemakkelijk aanvoelt. Met mijn gevoel voor humor maak ik je spontaan aan het lachen en zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. Dit doe ik, onder andere, door met je te wandelen op de fotoshoot locatie.

Fotolocaties in Rotterdam

Er zijn voor mij als fotograaf in Rotterdam een heel hoop schitterende locaties. Bijvoorbeeld het park waar je regelmatig je hond uitlaat of in de zomer komt picknicken, maar ook op een stoere industriële locatie zoals bijvoorbeeld het Maritiem Museum. Wil je een romantische fotoshoot, dan is het wellicht leuk om naar de Oude Haven in Rotterdam te gaan. De sfeervolle restaurantjes daar bieden dan een mooi decor, maar ook de Oude Haven zelf is een mooie locatie voor een fotoshoot. 

Wanneer je liever een strakke en moderne achtergrond hebt, is Rotterdam hiervoor ook bij uitstek geschikt. Denk dan aan moderne kantoorpanden en -gebouwen met veel glas, zoals bijvoorbeeld op de Kop van Zuid. Wil je toch liever een groene achtergrond dan zijn er voor de fotograaf in Rotterdam ook genoeg parken te vinden waar het prachtig is om te shooten. Bijvoorbeeld Het Park, met uitzicht op de Euromast of het Kralingse Bos. Ook voor een industriële look zijn er genoeg opties. Zo is er het Maritiem Museum, de Maassilo, de Maastunnel of bepaalde stukken in de wijk Heijplaat. Kortom, genoeg opties voor een fotoshoot met een fotograaf in Rotterdam.

Werkwijze fotograaf Rotterdam

Als fotograaf in Rotterdam probeer ik je altijd zo spontaan mogelijk op de foto te zetten. Dat gaat het beste op een locatie die bij jou als persoon past en waar je regelmatig komt. Samen zoeken we naar de perfecte locatie voor jou. Ook maak ik voor en tijdens de fotoshoot graag een praatje met je, zodat ik je leer kennen en je kan vastleggen zoals je echt bent.

Voor de fotoshoot begint ga ik graag een kop koffie (of iets anders) met je drinken, zodat je aan mij kunt wennen en ik je alvast wat beter leer kennen. Tijdens de fotoshoot in Rotterdam loop ik graag met je rond op locatie. Dit werkt ontspannend, net alsof je met een vriend over straat wandelt. Na de fotoshoot ga ik de beelden bewerken en stuur ik de beelden meestal al binnen 7 dagen naar je toe.

Fotograaf Rotterdam boeken?

Vindt je mijn stijl tof en spreekt deze je aan? Boek mij dan als fotograaf in Rotterdam via mijn agenda. Online gemakkelijk een datum prikken die ons biede uitkomt. Voor eventuele vragen kun je me altijd benaderen via WhatsApp, telefoon, e-mail of het contactformulier.

Neem contact op

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of jouw bericht direct versturen via het formulier.

Voorbeeld portfolio Fotograaf Rotterdam