• Portret fotoshoot met Ritchie - Stoere vent op de trap in de parkeergarage in Dordrecht
  • Laura lacht spontaan in Den Haag - Portret fotoshoot in Den Haag
  • Portret fotograaf Rotterdam - Fotoshoot Rotterdam - Herman Fotografie
  • Portret fotoshoot met Claudia - Aan de Waal bij Zaltbommel
  • Portret fotoshoot met Klaartje - Op het dak van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID
Home ›› Fotograaf Dordrecht

Fotograaf Dordrecht schiet spontane foto's

Ben je op zoek naar een fotograaf en woon je in Dordrecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Het is mijn specialiteit jouw portret of dierbare herinneringen vast te leggen in een portret fotoshoot of lifestyle fotoshoot. Ik fotografeer je zoals je echt bent en leg jouw herinneringen vast in mooie beelden waar je nog jaren van zal genieten.

Spontane en ontspannen foto’s

Mijn stijl kenmerkt zich door spontane en ontspannen beelden, gemaakt in de buitenlucht. Dus niet geforceerd in een te kleine studio opgepropt zitten waar je ongemakkelijk voor de camera schuifelt, maar op je gemak buiten tijdens een wandeling foto’s maken. Want dan krijg je foto’s die je weergeven zoals je echt bent als persoon en waarvan iedereen in je omgeving zal zeggen: “Ja, dat is precies zoals we jou kennen!”. Dat is soms best lastig, omdat niet iedereen zich even snel op zijn voelt met een camera voor de neus. Dankzij mijn gevoel voor humor en spontaniteit voel je je zo op je gemak in het gezelschap van mij en mijn camera. Je kunt ook zelf een aantal dingen doen om je sneller op je gemak te voelen voor de camera. Samen gaan we voor een leuke en relaxte fotoshoot met prachtige beelden als resultaat.

Portret fotograaf Dordrecht

Als fotograaf Dordrecht is mijn werkwijze een zo natuurlijk mogelijk proces. Ik fotografeer vrijwel altijd in de buitenlucht, omdat natuurlijk licht het mooiste licht is voor fotografie. Door te spelen met zonlicht en schaduwen kan ik pakkende beelden schieten. Tijdens een portret fotoshoot wandelen we op een locatie naar keuze. Eventueel kunnen voorafgaand een kopje koffie drinken, zodat we niet alleen maar aan het lopen zijn. Tussen het praten en wandelen door zullen we zo nu en dan stoppen om een paar beelden te schieten. Ik geef richting aan de beelden, maar sta uiteraard ook open voor jouw inbreng. Na de fotoshoot ga ik de beelden bewerken en stuur ik de beelden meestal al binnen 7 dagen naar je toe.

Lifestyle fotograaf Dordrecht

Als lifestyle fotograaf Dordrecht maak ik vaak beelden met daarop meerdere personen. Ik probeer tijdens een lifestyle fotoshoot altijd een verhaal te vertellen, want ik leg een moment uit jullie leven vast in beeld. Wanneer jullie net ouders zijn geworden van een zoon of dochter zal de fotoshoot bij jullie thuis plaatsvinden. Zo blijven de foto’s echt en kan ik authentiek een dag uit jullie leven vastleggen. Ik neem om die reden dan ook geen attributen en flitsers mee, zo blijft het zo dicht mogelijk bij de realiteit. Uiteraard geef ik wel richting en ideeën voor leuke foto’s. Ik kan jullie bijvoorbeeld vragen om elkaar even te knuffelen, of om het broertje of zusje bij de fotoshoot te betrekken.

Fotoshoot op de mooiste plekken van Dordrecht

Omdat ik als fotograaf Dordrecht geboren en getogen ben ik deze prachtige stad, weet ik als geen ander waar de mooiste plekken te vinden zijn. Dordrecht is een schitterende stad en heeft tal van mooie plekken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Elzen, de oude binnenstad, de Dordtse Biesbosch of het Wantijpark. Maar er zijn nog veel meer leuke locaties te bedenken. Ik ben ook regelmatig buiten Dordrecht te vinden. Al wil je naar Mastbos of naar Hoek van Holland, ik neem mijn camera overal mee naartoe.

Fotograaf Dordrecht boeken?

Spreekt mijn stijl je aan? Boek mij dan als fotograaf Dordrecht via mijn agenda. Daar kun je gemakkelijk een datum prikken die ons beide schikt. Voor vragen kun je me bereiken via WhatsApp, telefoon, e-mail of het contactformulier.

Neem contact op

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of jouw bericht direct versturen via het formulier.

Voorbeeld portfolio Fotograaf Dordrecht