• Portret fotoshoot met Ritchie - Stoere vent op de trap in de parkeergarage in Dordrecht
  • Laura lacht spontaan in Den Haag - Portret fotoshoot in Den Haag
  • Portret fotograaf Rotterdam - Fotoshoot Rotterdam - Herman Fotografie
  • Portret fotoshoot met Claudia - Aan de Waal bij Zaltbommel
  • Portret fotoshoot met Klaartje - Op het dak van het Groot Handelsgebouw in Rotterdam
  • UNIEK: WALK-N-SHOOT
  • SNELLE LEVERING
  • FLEXIBELE BESCHIKBAARHEID
Home ›› Fotoshoot Dordrecht

Fotoshoot Dordrecht bij Herman

Wil je een fotoshoot boeken en woon je in Dordrecht? Dan kun je terecht bij Herman Fotografie. Ik ben gespecialiseerd in portretfotografie, lifestylefotografie en fotoreportages van de belangrijke momenten in je leven. Ik fotografeer je zoals je echt bent en leg je dierbaarste herinneringen vast in mooie, sprekende beelden.

Natuurlijke, ontspannen foto’s

Geen geforceerde portretten in de studio, maar natuurlijke en ontspannen foto’s in de buitenlucht. Foto’s die weergeven wie jij bent als persoon en waarvan iedereen in je omgeving zal zeggen: “Ja, dat is nou typisch jou”. Dat is in het kort mijn stijl. En dat is best een uitdaging. Niet iedereen voelt zich op zijn gemak voor de camera. Maar dankzij mijn gevoel voor humor en vlotte babbel voelen mensen zich al snel comfortabel. Weten wat je zelf kan doen om je sneller op je gemak te voelen voor de camera? Lees er meer over in deze blog.

Mijn werkwijze bij portretfotografie

Als je een fotoshoot in Dordrecht bij mij boekt voor een portret, kun je de volgende werkwijze verwachten: we maken een wandeling op een locatie naar keuze. Tijdens die wandeling praten we eerst wat met elkaar. Zo leren we elkaar kennen en kan ik een oprechte weerspiegeling van jou als persoon neerzetten. Tussen het praten en wandelen door geef ik richting aan de beelden. Maar ik sta uiteraard ook open voor jouw inbreng, het is immers jouw fotoshoot. Ik fotografeer vrijwel altijd in de buitenlucht. Door te spelen met zonlicht kan ik pakkende beelden schieten. Natuurlijk licht is het mooiste licht voor fotografie. Na de fotoshoot ga ik de beelden bewerken en stuur ik de beelden meestal al binnen 7 dagen na de fotoshoot in Dordrecht naar je toe.

Mijn werkwijze bij lifestylefotografie

Een lifestyle fotoshoot is vaak met meerdere mensen. Het doel van de shoot is ‘een verhaal vertellen’. Ik leg een moment uit jullie leven vast in beeld. Dit kan de geboorte van een kind zijn of een andere belangrijke gebeurtenis. Als het een pasgeboren zoon of dochter betreft zal de shoot thuis plaatsvinden. Ik probeer dan zo weinig mogelijk te veranderen in de ruimte, zodat de foto’s een echt, natuurlijk moment uit jullie leven afbeelden. Flitsers neem ik niet mee. Ook bij lifestylefotografie maak ik gebruik van natuurlijk licht. Hierdoor is de sfeer die ik op dat moment vastleg authentiek: precies zoals die op dat moment is. Uiteraard geef ik wel suggesties voor leuke foto’s. Zo vraag ik bijvoorbeeld om elkaar even te knuffelen, of het broertje of zusje erbij te halen.

Fotoshoot Dordrecht: de mooiste plekken

Een fotoshoot in Dordrecht is een goede keus. Dordrecht is een prachtige stad en ook in de omgeving zijn er vele mooie plekken. Denk bijvoorbeeld aan het mooie oude stadscentrum met de Grote kerk, Villa Augustus, het Wantijpark, het Weizigtpark, de Elzen en de Dordtse Biesbosch. Ik kom er regelmatig, maar beperk mezelf niet tot Dordrecht. Al wil je naar de duinen van Meijendel of naar de Veluwe: ik neem mijn camera overal mee naartoe. 

Fotoshoot boeken?

Spreekt mijn stijl je aan? Boek dan een fotoshoot Dordrecht via mijn agenda. Daar kun je een datum uitkiezen die ons beiden schikt. Voor vragen ben ik bereikbaar per WhatsApp (06 51304594), telefoon, e-mail of via het contactformulier.

Neem contact op

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of jouw bericht direct versturen via het formulier.

Voorbeeld portfolio fotoshoot Dordrecht