• Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • Promotie fotograaf Rotterdam - Fotograaf promotie - Herman Fotografie
 • IEDERE PROMOTIE IS UNIEK
 • BINNEN 24 UUR EEN SELECTIE
 • FLEXIBEL INZETBAAR
Home ›› Promotie Fotografie Rotterdam

Promotie Fotografie in Rotterdam

Promoveren is een bijzonder moment in je academische carrière. Jouw promotie is uniek, je maakt het maar één keer mee in je leven. Daarom leg ik deze dag graag voor je vast, met aandacht voor sfeer en oog voor detail. Zo kun jij nog lang nagenieten van deze mooie prestatie!

Promotie Fotograaf Rotterdam - Ongestoord promoveren met Herman fotografie

Ongestoord promoveren

Ik vind het belangrijk dat jij je volledig kunt concentreren op je promotie en intens kunt genieten van het moment. Daarom ben ik waar mogelijk onopvallend aanwezig en schiet ik geluidloos beelden van alle belangrijke momenten. Zo hoef jij je niet druk te maken om de fotografie en word je zo min mogelijk afgeleid. Met kennis van de regels en gebruiken rondom een promotie, zorg ik dat ik klaar sta op de momenten waarop fotografie toegestaan is. Lees meer ››

Neem contact op

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of jouw bericht direct versturen via het formulier.

Beschikbaarheid

Bekijk direct online of ik beschikbaar ben op de datum van jouw promotie en reserveer gemakkelijk een tijdslot in mijn agenda! Ik neem vervolgens contact met je op om het e.e.a. af te spreken.

reserveer jouw datum en tijd ››

Uitgebreide reportage

Wanneer je mij kiest als fotograaf voor jouw promotie, kun je er van op aan dat je een uitgebreide reportage krijgt. Niet alleen tijdens de presentatie, de ceremonie en de uitreiking leg ik alles in detail vast, ook de locatie, voorbereidingen en sfeer komen terug op de foto's. Waar mogelijk ook de momenten achter de schermen, zoals het zetten van je handtekening in het zweetkamertje. 

Na afloop van de ceremonie ben ik aanwezig op de receptie. Onopvallend schiet ik sfeervolle foto's van de felicitaties en gesprekken en van mooie details. Ook is er ook ruimte voor groepsfoto's en portretten van iedereen die belangrijk is geweest voor het bereiken van dit unieke moment. Desgewenst blijf ik aanwezig tijdens het diner en een eventueel feest.

Binnen 24 uur resultaat

Wanneer je bent gepromoveerd wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk delen met vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Daarom krijg je al binnen 24 uur de belangrijkste momenten digitaal en in hoge kwaliteit aangeleverd. De overige beelden volgen binnen drie werkdagen na de plechtigheid.

promotie-fotograaf-zweetkamertje-rotterdam-fotograaf-promotie-herman-fotografie.jpg
Ik schiet geluidloos beelden, zodat er geen onnodige afleiding is.
Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Kosten-Herman-Fotografie.jpg
Ik ben waar mogelijk 'onzichtbaar' aanwezig, maar leg de plechtigheid toch in detail vast.

Kosten fotoreportage promotie of oratie

Het is voor mij belangrijk dat het helder is wat je krijgt, dus geen verborgen kosten en berekeningen achteraf. De hieronder genoemde prijs is inclusief:

 • ± 2,5u aanwezigheid waarbij ik alle noemenswaardige momenten vastleg, van zweetkamertje tot een gedeelte van de receptie.
 • Binnen 24 uur na de plechtigheid een select aantal beelden als preview
 • 100-150 digitale beelden in de hoogst mogelijke resolutie
 • Alle beelden zonder beeldmerk en bewerkt in mijn stijl

Prijs vanaf € 372,50

Wil je mij graag inhuren, of heb je specifieke wensen voor de fotografie van jouw promotie? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Je kunt ook direct online mijn beschikbaarheid bekijken en een datum en tijdslot reserveren.

michael-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman heeft mijn promotie prachtig gefotografeerd. Mooi op tijd gearriveerd, niet te nadrukkelijk aanwezig tijdens ceremonie en receptie, foto's snel doorgestuurd.

wesley-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Ontzettend bedankt, wat een mooie foto's; de "doorkijkjes", kadering en sfeerimpressies - ook heel bijzonder om te zien hoe kleine details zoals bijv. mondkapjes en boekjes op de achtergrond aanwezig zijn en zo ook weergeven wat het tijdsbeeld van deze promotie is. Bij vele foto's heb ik je aanwezigheid niet eens gemerkt, knap werk!

michael-s-review-herman-fotografie-dordrecht-rotterdam-en-omstreken.png

Herman, chapeau. Je hebt het prachtig gedaan. Mooie, sfeervolle beelden kunnen maken zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Bedankt! 

Een greep uit mijn portfolio