• Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Header-Herman-Fotografie.jpg
  • Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Header-6-Herman-Fotografie.jpg
  • Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Header-3-Herman-Fotografie.jpg
  • Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Header-4-Herman-Fotografie.jpg
  • Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Header-5-Herman-Fotografie.jpg
  • ELK EVENEMENT IS UNIEK
  • BINNEN 24 UUR EEN SELECTIE
  • FLEXIBEL INZETBAAR
Home ›› Promotie Fotografie Rotterdam

Promotie Fotografie in Rotterdam

Promoveren is een bijzonder moment in je academische carrière. Jouw promotie is uniek, je maakt het maar één keer mee in je leven. Daarom leg ik deze dag graag voor je vast, met aandacht voor sfeer en oog voor detail. Zo kun jij nog lang nagenieten van deze mooie prestatie!

Promotie Fotografie Rotterdam - Ongestoord promoveren met Herman fotografie

Ongestoord promoveren

Ik vind het belangrijk dat jij je volledig kunt concentreren op je promotie en intens kunt genieten van het moment. Daarom ben ik waar mogelijk onopvallend aanwezig en schiet ik geluidloos beelden van alle belangrijke momenten. Zo hoef jij je niet druk te maken om de fotografie en word je zo min mogelijk afgeleid. Met kennis van de regels en gebruiken rondom een promotie, zorg ik dat ik klaar sta op de momenten waarop fotografie toegestaan is. Lees meer ››

Neem contact op

Je kunt mij bereiken via 06 - 51 30 45 94 of jouw bericht direct versturen via het formulier.

Uitgebreide reportage

Wanneer je mij kiest als fotograaf voor jouw promotie, kun je er van op aan dat je een uitgebreide reportage krijgt. Niet alleen tijdens de presentatie, de ceremonie en de uitreiking leg ik alles in detail vast, ook de locatie, voorbereidingen en sfeer komen terug op de foto's. Waar mogelijk ook de momenten achter de schermen, zoals het zetten van je handtekening in het zweetkamertje. 

Na afloop van de ceremonie ben ik aanwezig op de receptie. Onopvallend schiet ik sfeervolle foto's van de felicitaties en gesprekken en van mooie details. Ook is er ook ruimte voor groepsfoto's en portretten van iedereen die belangrijk is geweest voor het bereiken van dit unieke moment. Desgewenst blijf ik aanwezig tijdens het diner en een eventueel feest.

Binnen 24 uur resultaat

Wanneer je bent gepromoveerd wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk delen met vrienden, familie en andere geïnteresseerden. Daarom krijg je al binnen 24 uur de belangrijkste momenten digitaal en in hoge kwaliteit aangeleverd. De overige beelden volgen binnen drie werkdagen na de plechtigheid.

Uitgebreide-reportage-Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Herman-Fot
Ik schiet geluidloos beelden, zodat er geen onnodige afleiding is.
Promotie-PHD-Rotterdam-Erasmus-MC-Universiteit-Doctoraat-Fotografie-Kosten-Herman-Fotografie.jpg
Ik ben waar mogelijk 'onzichtbaar' aanwezig, maar leg de plechtigheid toch in detail vast.

Kosten fotoreportage promotie of oratie

Een reportage van jouw promotie bestaat uit minimaal 2,5 uur aaneengesloten fotografie, nabewerking van de geschoten beelden en het digitaal aanleveren van jouw foto's in hoge kwaliteit, zonder rechten en zonder beeldmerken. Reiskosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Tarieven vanaf € 159,- exclusief btw.

Wil je mij graag inhuren, of heb je specifieke wensen voor de fotografie van jouw promotie? Neem dan vrijblijvend contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden!

neem contact op ››